Wanneer u op zoekt bent naar een kipper bent u bij Gerard Rombouts aan het juiste adres. Romkon VOF heeft verschillende kippers op voorraad staan. Bekijk voor het actuele aanbod de pagina op Tractor- en Machinery

Kipper te koop

Romkon heeft diverse kippers te koop aan van merken zoals BECO, maar ook eigen merk. Romkon biedt u diverse mogelijkheden op aanvraag. Heeft u speciale wensen, bel gerust op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 naar de werkplaats. Mocht er onverhoopt niet opgenomen worden dan kunt u altijd een mail sturen naar info@romkon.nl of vul even het contactformulier in op deze website.

Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen uw aanvraag te behandelen. Heeft uw aanvraag haast? Probeer dan op een later tijdstip even te bellen, wij zijn goed bereikbaar!

Gebruikte en nieuwe kippers

Landbouwkippers

Landbouwkippers in allerlei soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe kippers als gebruikte landbouw kippers. Of u nu op zoek bent naar een kleiner of groter formaat wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste kipper voor uw bedrijf.

Wij bieden veel Miedema, Mullie én Beco kipkarren aan. Deze landbouwkippers verschillen uiteraard van elkaar. Plan een afspraak in op de werkplaats of vraag naar de mogelijkheden voor uw kipper.

BECO Super 1600

BECO Super 1800

beco super 1800 kipper

BECO XPERT

beco xpert 2021

Mullie T18

mullie kipper t14